Töihin Leaderille

HAEMME WEB-GRAAFFIKKOA JA SISÄLLÖNTUOTTAJAA
Leader Foodsin markkinointitiimiin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työhösi kuuluu Leader Foodsin verkkosivujen ja sosiaaliseen median sisältöjen sekä sähköisten markkinointiviestien, kuten videoiden ja bannereiden teknistä tuottamista. Kirjoitustaito ja into löytyvät selkärangastasi ja osaat tuottaa kiinnostavaa sisältöä verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan sekä videoihin. Olet reipas tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön niin luovissa tilanteissa kuin rutiininomaisissa tehtävissä. Työskentelet tiiviisti muiden graafikoiden ja Brand Managerin kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja innostavan työtehtävän. Lisäksi mahdollisuuden päästä aidosti kehittämään ja vaikuttamaan brändiemme digitaaliseen näkyvyyteen. Tulet osaksi dynaamista työyhteisöämme sekä vahvasti kasvavaa kansainvälistyvää liiketoimintaamme.

Mitä odotamme sinulta?

– Vankkaa kokemusta verkkokirjoittamisesta
– Vahvaa digimarkkinoinnin osaamista
– Sosiaalisen median osaamista
– Sujuvaa WordPress-osaamista
– Videoeditointi ja kuvankäsittelytaitoa eri ohjelmilla (Adobe Premiere Pro CS6 / CC, Adobe After effekt, Adobe Photoshop CC)

Etuna nähdään myös:

– Verkkoanalytiikan tuntemus (Google Analytics)
– Aiempi kokemus elintarvikealalta
– Tekstinkäsittely- ja sähköpostiohjelmien hallinta (Adobe Acrobat X Pro, Microsoft Office; Word, PowerPoint, Excel ja Outlook)
– Seuraat alan kehitystä ja näet tekniikan tuomat mahdollisuudet digimarkkinoinnissa

Innostuitko? Hae paikkaa 31.7.2017 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja työnäytteitä sekä liitäthän mukaan palkkatoiveesi sähköpostitse markkinointi@leader.fi. Etenemme haastatteluiden kanssa mahdollisesti jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa ma-pe klo.15–17.00 Art Director Tommi Backman puh. 050-4674401, tommi.backman@leader.fi.