Energiajuomat

Tuotevalikko:

Energiajuomat

Leader Energy Drink -energiajuomiin kuuluu neljä matalahiilihappoista juomaa:

  • Treenin aikana nautittava piristävä MOVE +BCAA -energiajuoman, joka sisältää kofeiinia, hiilihydraatteja ja BCAA:ta. Virkistävän sitruunan- ja limenmakuinen  juoma.
  • KICK +BCAA -energiajuoma on super-herättävä korkealla kofeiinipitoisuudellaan, eikä se sisällä lainkaan kaloreita. Saatavilla kahta eri makua.
  • FOCUS +BCAA on taas tämän on tuoteperheen kofeiiniton ja myös kaloriton juoma, joten se sopii myös kofeiiniherkille henkilöille. FOCUS maistuu karpalolta ja sen vaikuttavat aineet rauhoittavat ja parantavat keskittymiskykyä.

 


KICK +BCAA -energiajuomat

Tämä kaloriton energiajuomien kuningas herättää aina kun tarvitset potkua päivään. Yksi pullo sisältää huikeat 200 mg kofeiinia ja 1500 mg tauriinia. KICK BCAA -energiajuoma on virkistävän makuinen ja potkua antava matalahiilihappoinen juoma, josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia, tauriinia ja BCAA:ta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just KICK!

Saatavilla kahta makua

juomat/kick-energia+bcaa

MOVE +BCAA -sitruunan- ja limenmakuinen energiajuoma

Treenin aikana nautittava piristävä energiajuoma tankkaa ja täydentää elektrolyyttivarantoja sekä maksimoi suorituksesi. MOVE +BCAA piristää aina kun tarvitset potkua treeniin. Yksi pullo sisältää 100 mg kofeiinia ja 25 g hiilihydraatteja ja 102 kaloria. MOVE +BCAA on virkistävän makuinen energiajuoma, josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia ja BCAA:ta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just MOVE!

juomat/move-energia+bcaa

FOCUS +BCAA -karpalonmakuinen kofeiiniton juoma

Tämä kaloriton ja kofeiiniton juoma auttaa sinua keskittymään. FOCUS +BCAA auttaa esimerkiksi stressiin ja väsymykseen, keskittymis- ja uniongelmiin ja se helpottaa nopeaa palautumista. FOCUS +BCAA on kaloriton ja virkistävä matalahiilihappoinen juoma, joka on kehitetty erityisesti opiskelijoille ja pitkiä työpäiviä tekeville, jotta jaksaisit suoriutua paremmin.

Juoman sisältämä ruusujuuri on vahva pohjolan yrtti, joka auttaa tasapainottamaan kehoa niin fyysisissä kuin psyykkisissä stressitilanteissa. Uupunutta se virkistää, hermostunutta rauhoittaa.

*Focus Karpalo auttaa saavuttamaan rentoutuneen olotilan ja parantamaan keskittymiskykyä ilman uneliaisuutta: Focus sisältää L-teaniinia ja biotiinia sekä B6- ja B12 vitamiineja, jotka edistävät normaaleja psykologisia ja hermostollisia toimintoja. B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just FOCUS!

juomat/focus-energia+bcaa