Patukat

Tuotevalikko:

Protein So Much Taste! Proteiinipatukat

Leaderin Protein So Much Taste! -proteiinipatukat ovat Suomen myydyin patukkasarja! Tuotesarjan patukoista löytyy myös täysin gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja!


Optimeal

OptiMeal on iso 100 g proteiinipatukka, jossa on tuhti annos proteiinia ja energiaa. Nimensä mukaisesti OptiMealin optimaaliset ravintoarvot yhdistettynä sen herkullisen täyteläiseen ja pehmeään suklaapatukkamaiseen rakenteeseen tekee siitä proteiinipatukoiden luxusherkun.

Patukat/OptiMeal


 

BareBar

BareBar-raakapatukka on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille. Tuotesarja sisältää 23 herkullista makua.

BareBar

 

LUOMU BareBar

LUOMU BareBar

 

Protein Delight

Leader Protein Delight on ihanan rapea ja herkullinen proteiinipatukka joka sisältää ravitsevaa ja laadukasta proteiinia, jota elimistö tarvitsee urheilusuorituksen jälkeiseen palautumiseen.

Pienen kokonsa ansiosta patukka sopii hyvin myös arkiseksi välipalaksi aterioiden väliin auttaen säilyttämään oikean ruokailurytmin ja turvaamaan riittävän proteiininsaannin.


 

Protein SoftBar

Protein SoftBar on erittäin runsaskuituinen, vähäsokerinen ja -hiilihydraattinen proteiinipatukka.

Protein SoftBar