Patukat

Tuotevalikko:

Protein Dream

Protein Dreamin hyvät ravintoarvot yhdistettynä sen herkullisen täyteläiseen täytteeseen sekä päältä rapean rouskuvaan suklaapatukkamaiseen rakenteeseen, tekevät siitä proteiinipatukoiden luxusherkun.

Patukat/OptiMeal

Protein So Much Taste! Proteiinipatukat

Leaderin Protein So Much Taste! -proteiinipatukat ovat Suomen myydyin patukkasarja! Tuotesarjan patukoista löytyy myös täysin gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja!


 

BareBar

BareBar-raakapatukka on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille. Tuotesarja sisältää 16 herkullista makua.

BareBar

 

Protein Delight

Leader Protein Delight on ihanan rapea ja herkullinen proteiinipatukka joka sisältää ravitsevaa ja laadukasta proteiinia, jota elimistö tarvitsee urheilusuorituksen jälkeiseen palautumiseen.

Pienen kokonsa ansiosta patukka sopii hyvin myös arkiseksi välipalaksi aterioiden väliin auttaen säilyttämään oikean ruokailurytmin ja turvaamaan riittävän proteiininsaannin.


 

Protein SoftBar

Protein SoftBar on erittäin runsaskuituinen, vähäsokerinen ja -hiilihydraattinen proteiinipatukka.

Protein SoftBar