Suklaat

Chef´s Tummasuklaat

Samettisen pehmeät ja täyteläset Chef`s tummasuklaalevyt sisältävät 85 % kaakaota ja runsaasti makua, ilman kitkeryyttä. Aromikkaat makuyhdistelmät tarjoilevat kulinaristisia makuelämyksiä sekä kaakaon terveyshyötyjä nautinnollisessa paketissa. Chef`s tummasuklaat valmistetaan ammattitaidolla Suomessa, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa.

Chef`s suklaa

Vegeway Raw Choco

Vegeway -raakasuklaat valmistetaan laadukkaista, luomulaatuisista Criollo -alkuperäislajikkeen kaakaopavuista.  100 % vegaani raakasuklaa tarjoilee kaikki kaakaopavun terveyshyödyt herkullisessa paketissa luonnon omilla makeuttajilla maustettuina. Täyteläisen makunautinnon takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja hellävaraiset valmistusmenetelmät. Vegeway raakasuklaat valmistetaan Suomessa, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa korkealuokkaisen suklaan tuotannosta aina kaakaomassan valmistuksesta konssaukseen ja temperointiin. Vegeway suklaan valmistuksessa lämpötila ei nouse koskaan yli 46°C, jolloin kaakaon, marjojen ja muiden raaka-aineiden arvokas ravintosisältö säilyy. Herkullinen lopputulos on taattua suomalaista suklaalaatua – ammattitaidolla – parempi nautinto terveellisiin herkutteluhetkiin. Kaakaopitoisuus vähintään 70 %.

Vegeway/suklaa

Zircca Suklaapatukka

Samettisen pehmeää ja täyteläistä tummaa suklaata kookoksella, ananaksella ja sirkoilla maustettuna.

Zircca/suklaa

Suklaakonvehdit

Leader Raw Choco konvehdeissa yhdistyvät korkealuokkainen raakakaakao sekä herkullinen täyte. Tämän ainutlaatuisen suklaakonvehdin valmistukseen käytämme Criollo -lajikkeen raakakaakaota. Kaakaopapuja ei ole paahdettu, mikä säilyttää kaakaon tärkeät ravintoaineet. Konvehdin raakasuklaa valmistetaan matalassa lämpötilassa, mikä auttaa säilyttämään suklaan hyvät ravintoaineet sekä antaa ylellisen maun. Nauti konvehti aterian jälkeen tai hyvän kahvin kera. Konvehtirasia sisältää neljä herkullista makua. Täytteessä käytetään maitotuotteita.

Suklaakonvehdit