Vegeway

Uusi vegeway tuotesarja koostuu täysin kasviperäisistä proteiinijauheista ja välipalapatukoista. Lisää kasviperäistä proteiinia ruokavalioosi helposti ja vaivattomasti!

Kasviperäiset proteiinijauheet
Vegeway kasviperäinen proteiinijauhe soveltuu monenlaiseen ruoanlaittoon ja samalla mahdollistaa riittävän päivittäisen proteiinin saannin. Tuotteet soveltuvat kaikille, jotka haluavat lisätä kasviperäistä proteiinia ruokavalioon, luonnollisesti ja vaivattomasti.

  • 4 maustamatonta proteiinijauhetta: kurpitsansiemen, maapähkinä, auringonkukansiemen ja pellavansiemen
  • 3 herkullista makuvaihtoehtoa: kaakao, mustaherukka ja tyrni.

Vegeway välipalapatukat

100 % Vegan proteiinipatukka on täysin uudenlainen kasviperäinen välipalapatukka, joka täydentää päivittäistä proteiininsaantia, luonnollisesti ja nopeasti. Hyvältä maistuvat vege-patukat kulkevat vaivattomasti mukana ja tarjoavat nopean ja terveellisen välipalan ajasta ja paikasta riippumatta.

Vegeway raakasuklaat

Vegeway raakasuklaat viettelevät pehmeällä tummuudella.  Sen suklainen salaisuus muodostuu laadukkaista Criollo kaakaopavuista sekä hedelmien, marjojen ja pähkinöiden liitosta.  100 % vegaani raakasuklaa tarjoilee kaikki kaakaopavun terveyshyödyt herkullisessa paketissa luonnon omilla makeuttajilla maustettuna. Täyteläisen makunautinnon takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja hellävaraiset valmistusmenetelmät. Vegeway raakasuklaat valmistetaan Suomessa, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Kaakaopitoisuus vähintään 70 %.