Natural Foods

Leader Natural Foods tuotesarjan superfoodit ja Superfood Smoothiet sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, sekä runsaasti proteiinia ja elimistölle välttämättömiä aminohappoja.

Laatu lähtee raaka-aineista

Leader Foods ostaa kaikki Natural Foods tuotesarjan raaka-aineet luomuna valmistajilta, joilla on voimassa olevat luomusertifikaatit. Raaka-aineet ja valmiit tuotteet tutkitaan tehtaalla aistinvaraisesti omavalvontasuunitelman mukaisesti. Tuotteiden laatu ja säilyvyys tutkitaan yhteistyössä elintarvikkeiden turvallisuuteen erikoistuneen, akkreditoidun Eurofins analyysilaboratorion kanssa.

Leader Foodsin tehtaan luomusuunnitelma valmistuu vuoden 2013 loppuun mennessä, jonka jälkeen tehtaalle haetaan luomutuotantohyväksyntä. Leaderin luomutuotantohyväksynnän jälkeen myös pakkaukset saavat luomumerkinnät.

Mitä on Superfood?

Superfood on yleisnimitys luonnonmukaisesti tuotetuille ruoka-aineille, joilla on poikkeuksellisen suuri ravinnetiheys ja jotka sisältävät erittäin runsaasti muun muassa elimistölle välttämättömiä tai hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, aminohappoja, mineraaleja ja ravinteita.

Monet superfoodit tunnettiin jo tuhansia vuosia sitten vallinneiden korkeakulttuurien keskuudessa, ja ne on viime vuosina löydetty uudestaan. Superfoodien terapeuttisiin ominaisuuksiin liittyy usein mystiikkaa ja historiallisia tarinoita, mutta myös yhä useammassa nykyaikaisessa tutkimuksessa on todettu niiden sisältämien aineiden myönteiset vaikutukset ihmisen elimistölle.

Leader Natural Foods tuotteita myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa.

Lue lisää Natural Foods tuotesarjasta osoitteesta naturalfoods.fi >>