Energiajuomat

Tuotevalikko:

Energiajuomat

Leader Energy Drink -energiajuomiin kuuluu neljä matalahiilihappoista juomaa:

  • Treenin aikana nautittava piristävä MOVE +BCAA -energiajuoman, joka sisältää kofeiinia, hiilihydraatteja ja BCAA:ta. Virkistävän sitruunan- ja limenmakuinen  juoma.
  • KICK +BCAA -energiajuoma on super-herättävä korkealla kofeiinipitoisuudellaan, eikä se sisällä lainkaan kaloreita. Saatavilla kahta eri makua.
  • FOCUS +BCAA on taas tämän on tuoteperheen kofeiiniton ja myös kaloriton juoma, joten se sopii myös kofeiiniherkille henkilöille. FOCUS maistuu karpalolta ja sen vaikuttavat aineet parantavat keskittymiskykyä.

 


KICK +BCAA -energiajuomat

Tämä kaloriton energiajuomien kuningas herättää aina kun tarvitset potkua päivään. Yksi pullo sisältää huikeat 200 mg kofeiinia ja 1500 mg tauriinia. KICK BCAA -energiajuoma on virkistävän makuinen ja potkua antava matalahiilihappoinen juoma, josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia, tauriinia ja BCAA:ta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just KICK!

Saatavilla kahta makua

juomat/kick-energia+bcaa

MOVE +BCAA -sitruunan- ja limenmakuinen energiajuoma

Treenin aikana nautittava piristävä energiajuoma tankkaa ja täydentää energiavarantoja sekä maksimoi suorituksesi. MOVE +BCAA aina kun tarvitset potkua treeniin. Yksi pullo sisältää 100 mg kofeiinia ja 25 g hiilihydraatteja ja 102 kaloria. MOVE +BCAA on virkistävän makuinen energiajuoma, josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia ja BCAA:ta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just MOVE!

juomat/move-energia+bcaa

FOCUS +BCAA -karpalonmakuinen kofeiiniton juoma

Tämä kaloriton ja kofeiiniton juoma auttaa sinua keskittymään.

*Focus Karpalo auttaa saavuttamaan rentoutuneen olotilan ja parantamaan keskittymiskykyä ilman uneliaisuutta: Focus sisältää L-teaniinia ja biotiinia sekä B6- ja B12 vitamiineja, jotka edistävät normaaleja psykologisia ja hermostollisia toimintoja. B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon.

No Limits. Just FOCUS!

juomat/focus-energia+bcaa