Painonhallinta

Painonpudottaminen on taitolaji. Oikeaoppisella ruokavaliolla, sopivalla liikunnalla ja rasvanpolttoa edistävillä ravintolisillä paino putoaa, rasva lähtee, vartalo kiinteytyy ja lihakset säilyvät.

Tuotevalikot:

Easy Diet

Muut


Easy Diet

Starttipaketti

Easy Diet 4 Days Kick & Start on helppo startti painonpudotukseen!
Starttipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset 4 päivän painonhallinnan tehostarttiin tai kahden viikon pätkäpaastoon (5:2). Easy Diet -ohjelman erityispiirteenä on tehokas rasvakudoksen käyttö energiaksi ja samanaikainen lihaskudoksen säästyminen.

Easy Diet Starttipaketti

Patukat

Take it, taste it, love it! Kätevillä Easy Diet -ateriankorvikepatukoilla voit korvata yksittäisen aterian milloin vain, myös Easy Diet -ohjelman aikana. Jos ohjelmapäivä toteutetaan kokonaan Easy Diet -patukoilla, tarvittava päiväannos on neljä patukkaa.

patukat Easy Diet

Puurot

ACKD™ Easy Diet -ohjelmapäivä suositellaan aloittamaan maistuvalla Easy Diet -puurolla. Lisää pussin sisältö kuumaan veteen, anna hautua hetki ja aamupala on valmis.

Puurot/ Easy Diet

Suolaiset keitot

Buenos keittos, adios kilos! Lämmin ja täyttävä keitto sopii osaksi ACKD™ Easy Diet -ohjelmaa ja maistuu esimerkiksi lounaana. Huom! Älä sekoita kuumia keittoja suljetussa astiassa kuten shaker-purkissa.

suolaiset-keitot/Easy Diet
Puurot/ Easy Diet

Easy Diet Natural Edition

Leader ACKD™ Easy Diet Natural Edition – luonnollista ruokaa painonhallintaan

Leaderin Easy Diet -tuotesarja laajenee uusilla herkullisilla Natural Edition tuotteilla. Uudet tuotteet soveltuvat erityisen hyvin ateriankorvikkeiksi monille ruoka-aineiden suhteen herkille henkilöille, sillä Natural Edition on soijaton, maidoton, gluteeniton, laktoositon ja hiivaton tuotesarja. Tuotesarjaan kuuluu kolme täyteläistä keittovaihtoehtoa: Kasviskeitto, Tomaatti-chilikeitto ja Sieni-sipulikeitto.

Uutuustuotteet soveltuvat hyvin niin laihduttajille kuin kaikille muillekin puhdasta, lisäaineetonta, runsasproteiinista ja helposti valmistettavaa ruokaa arvostaville.

Easy Diet Natural Edition
suolaiset-keitot

3 in 1 välipala

Smoothisti kohti tavoitemittoja. Easy Diet -sarjaan kuuluvat myös makeat smoothiet ja 3 in 1 -tuotteet. Valitse raikas smoothie tai nauti 3 in 1 kuten haluat: pirtelönä, moussena tai vanukkaana.

Smoothiet/Easy Diet
suolaiset-keitot/Easy Diet

Painonhallinta

Leaderin rasvanpolttotuotteissa on toistensa vaikutuksia lisääviä aineosia. Tehostuneen aineenvaihdunnan aikaansaama termogeneesi nostaa kehon lämmöntuottoa ja polttaa rasvaa kehon rasvavarastoista. CLA tehostaa rasvahappojen vapautumista verenkiertoon, josta ne päätyvät poltettavaksi.

Ravintolisissä on myös turvotusta, ruokahalua, makeannälkää ja kalorien imeytymistä vähentäviä aineosia. Rasvanpoltto kannattaa aloittaa kuona-aineiden poistoon tähtäävällä Detox-kuurilla.

Painonhallinta