Painonhallinta

Express Diet

Muut


Kohti terveellisempää elämää

Uusi suomalainen innovaatio Express Diet VLCD – tuotesarja panostaa kylläisyyteen, ruokaisuuteen, makuun ja makuvaihtoehtoihin. Pienikin painonpudotus laskee sydän- ja verisuonitautien riskitekijöitä. Erittäin niukkaenergiset ruokavalionkorvikevalmisteet (VLCD) kuuluvat myös Käypähoitosuosituksissa lihavuuden hoitoon.

Laihduttamisen suurin haaste?

Nälkä on suurin syy miksi dieetit jäävät kesken. Kotimaisen Express Diet VLCD – tuotesarjan tuotekehityksessä pureuduttiin kylläisyyden tunteeseen. Mitä enemmän ruokaa saa syödä, sitä enemmän vatsa täyttyy ja kylläisyyden tunne lisääntyy. Valmis Express Diet annos sisältää 67 % enemmän ruokamassaa kuin perinteiset VLCD valmisteet. Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteista saa syntymään parhaimmillaan jopa noin 1,8 kg ruokaa vuorokauteen.

Herkullisia ja ruokaisia aterioita viidesti päivässä

Express Diet – tuotesarjan runsas makuvalikoima sisältää yhteensä 12 erilaista herkullista ruokavalionkorvikevalmistetta; puurot, smoothien, keitot, patukat sekä pasta-, riisi- ja peruna-ateriat. Ruokavaliovalmisteisiin herkullisuutta tuo oikeat kuivatut kasvikset, hedelmät, hedelmäjauheet ja voijauhe. Valmisteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä keinotekoisia aromeja. Energianmäärä jää aina alle 800 kilokalorin viidellä Express Diet-annoksella mauista riippumatta.


Patukat

Herkullisilla ja kätevillä Express Diet -ruokavalionkorvikepatukoilla (VLCD) voit korvata yksittäisen aterian milloin vain, myös Express Diet -ohjelman aikana.

patukat Express Diet


Pirtelöt

Express Diet -sarjaan kuuluu makeat ja raikkaat pirtelöt; mango-ananas ja suklaa. Mango-ananas pirtelössä on käytetty oikeita hedelmiä ja hedelmämehujauhetta.

Smoothiet/Express Diet
suolaiset-keitot/Express Diet

Puurot

Express Dietin puurot ovat erinomaisia kaikille niille, jotka haluavat aloittaa päivänsä perinteisesti puurolla. Päivän voit aloittaa maistuvalla Express Diet kaura- tai riisipuurolla. Lisää pussin sisältö kuumaan veteen, anna hautua hetki ja aamupala on valmis.

Puurot/ Express Diet

Suolaiset ateriat

Express Diet suolaisista ateriavaihtoehdoista löytyy kuusi ruokaisaa keitto-, pasta-, riisi- ja peruna-ateriaa. Maukkaissa aterioissa on käytetty riisin, pastan ja perunan lisäksi muun muassa kuivattuja kasviksia ja voijauhetta. Peruna-kasvis-lihavuoka sisältää naudanlihaa. Ateriat eivät sisällä natriumglutamaattia.

suolaiset-keitot/Express Diet
Puurot/ Express Diet


Ravintolisät

Leaderin rasvanpolttotuotteissa on toistensa vaikutuksia lisääviä aineosia. Tehostuneen aineenvaihdunnan aikaansaama termogeneesi nostaa kehon lämmöntuottoa ja polttaa rasvaa kehon rasvavarastoista. CLA tehostaa rasvahappojen vapautumista verenkiertoon, josta ne päätyvät poltettavaksi.

Painonhallinta

Patukkatehtaan Oiva-raportti

Patukkatehtaan Oiva-raportti

Leader Snack Factory Oy
Patukkatehdas 18.12.2018

Juomatehtaan Oiva-raportti

Juomatehtaan Oiva-raportti

Leader Snack Factory Oy
Juomatehdas 27.8.2018