Patukat

THE PROTEIN BAR

The Protein Bar – maistuva kuin karkki. Maukas proteiinipatukka, jonka maku ja koostumus on hiottu täydelliseksi. Päällä runsas ja rapea maitosuklaakuorrute koristeluineen, välissä oleva toffee maukkaassa pehmeässä patukassa tuo karkkimaisen maun vähäsokeriseen proteiinipatukkaan. Patukassa 20 g proteiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria. Kolme herkkullista ja gluteenitonta makua.

Patukat/TheProteinBar
Patukat/TheProteinBar

HAUKKAUS

Herkulliset Haukkaus kauravälipalapatukat ovat kotimaisesta kaurasta valmistettuja terveellisiä välipaloja lapsille. Juuri sopivan kokoinen ja terveellinen Haukkaus välipala jättää tilaa ruoalle. Runsaskuituinen Haukkaus on lasten terveydelle hyväksi, koska patukoissa on Isomalto-oligosakkaridi (IMO) kasvikuitua.

EASYGO

EasyGo on proteiinipatukka, joka on suunniteltu vähäsokeriseksi pikkupurtavaksi. Paljon proteiinia sisältävä EasyGo patukka yllättää pehmeällä koostumuksella ja herkullisella mauallaan. Helppo snäkki taskukoossa. Easy take, easy go!

Easy Go

PRE-WORKOUT

PRE-WORKOUT on sitruunajugurtin makuinen proteiini-hiilihydraattipatukka, joka on suunniteltu tehostamaan liikuntasuoritusta. Patukka sisältää hiilihydraatteja ja proteiinia optimaalisessa suhteessa. Lisäksi tuotteeseen on lisätty lihaskestävyyttä edistävää aminohappo Beta-alaniinia, sekä C-vitamiinia ja kofeiinia vireystason nostamiseksi.

PreWorkout bar

RECO – SPORT RECOVERY

Yksittäisistä aterioista harjoittelun jälkeinen palutumisateria on liikkujalle tärkein. Heti harjoittelun jälkeen nautittu ravinto stimuloi energiavarastojen täyttymistä, lihasproteiinin rakentumista ja lihasvaurioiden korjaamista. RECO Sport Recovery on runsasproteiininen proteiini-hiilihydraattipatukka, joka on suunniteltu edistämään liikuntasuorituksen jälkeistä palautumista. Patukkaan on myös lisätty palautumista edistäviä aminohappoja.

Reco sport bar

50 % Protein + BCAA

Vähäsokeriset 50 % Protein + BCAA -patukat sisältävät runsaasti makua ja proteiiniia, mutta vain 1-2 g sokeria. Vähäisestä sokerimäärästä huolimatta 50 % Protein -patukat maistuvat hyvältä ja niissä on pehmeä ja miellyttävä koostumus, ilman jauhoisuutta. Patukat sisältävät myös ihmiselle välttämättömiä, haaraketjuisia BCAA-aminohappoja vapaassa muodossa. Ne edesauttavat lihasten hyvinvointia, kehittymistä ja palautumista.

50 % Protein + BCAA

40 % Protein + BCAA

Vähäsokeriset 40 % Protein + BCAA -patukat sisältävät runsaasti makua ja proteiiniia, mutta vain 1-2 g sokeria. Vähäisestä sokerimäärästä huolimatta 40 % Protein -patukat maistuvat hyvältä ja niissä on pehmeä ja miellyttävä koostumus, ilman jauhoisuutta. Patukat sisältävät myös ihmiselle välttämättömiä, haaraketjuisia BCAA-aminohappoja vapaassa muodossa. Ne edesauttavat lihasten hyvinvointia, kehittymistä ja palautumista.

40 % Protein + BCAA

Protein Dream

Protein Dreamin -patukat valmistetaan herkullisista raaka-aineista, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Rapean rouskuva suklaapatukkamainen rakenne yhdistettynä herkullisen täytteeseen ja proteiiniin tekee Dream -patukoista proteiinipatukoiden luxusherkun.

Patukat/OptiMeal

Protein So Much Taste! Proteiinipatukat

Leaderin Protein So Much Taste! -proteiinipatukat ovat Suomen myydyin patukkasarja! Tuotesarjan patukoista löytyy myös täysin gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja!

Patukat/Low Carb

Protein SoftBar

Protein SoftBar on runsaskuituinen, vähäsokerinen ja -hiilihydraattinen proteiinipatukka.

Protein SoftBar

ONLY RAW

Only Raw – patukka on 100 % luonnollinen niin maultaan kuin sisällöltään. Maukas hedelmä-pähkinäpatukka sisältää tuoreiden hedelmien lisäksi runsaasti pähkinää eikä lainkaan lisättyä sokeria tai lisäaineita. Only Raw -patukat valmistetaan tuoreista ja luonnollisista raaka-aineista kunnioittaen niitä. Only Raw -patukka on ihanteellinen valinta myös erityisruokavalion noudattajalle.

Only Raw

BareBar välipalapatukat

BareBar-raakapatukka on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista, pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille.

BareBar

Zircca proteiini- ja välipalapatukat

Leaderin Zircca -patukat sisältävät laadukasta kotisirkkajauhoa. Tuotteissa käytetty kotisirkkajauho on valmistettu Thaimaassa kasvatetuista kotisirkoista, joka  on ravitsemuksellisesti laadukkaampaa kuin monet muut proteiinin lähteet. Korkean proteiinipitoisuuden lisäksi jauhe sisältää myös muita tärkeitä ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia ja B12-vitamiinia.

Zircca/proteiinipatukat

Maukkaista hedelmistä, pähkinöistä ja kotisirkkajauheesta valmistetetut luonnolliset välipalapatukat.

Zircca/valipalapatukat

Vegeway välipalapatukat

Täysin kasviperäiset Vegeway Protein -välipalapatukat täydentävät päivittäistä proteiininsaantia, luonnollisesti ja nopeasti. Hyvältä maistuvat vege-patukat kulkevat vaivattomasti mukana ja tarjoavat nopean ja terveellisen välipalan ajasta ja paikasta riippumatta.

Vegeway/patukat