Patukat

BareBar välipalapatukat

BareBar-raakapatukka on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia eikä lisättyä sokeria. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton välipalapatukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista, pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille.

BareBar

THE PROTEIN BAR

The Protein bar on saapunut! Tämän 55 g proteiinipatukan maku, rakenne ja sisältö ovat vertaansa vailla. The Protein Bar tuo karkkimaisen maun vähäsokeriseen proteiinipatukkaan. Patukassa 20 g proteiinia eikä ollenkaan lisättyä sokeria. Saatavilla kolme herkullista ja gluteenitonta makua.

Patukat/TheProteinBar
Patukat/TheProteinBar

Protein So Much Taste! Proteiinipatukat

Uudistunut Leaderin Protein So Much Taste! -proteiinipatukka on nyt entistä herkullisempi välipala. Suomen suosituin patukkasarja on gluteeniton. Myös laktoosittomia vaihtoehtoja!  Sarjaan kuuluu kaksi klassikkoa vuodesta 2011 Nutmix ja Tuplasuklaa.

Patukat/Low Carb

40 % Protein + BCAA

Vähäsokeriset 40 % Protein + BCAA -patukat sisältävät runsaasti makua ja proteiinia, mutta vain 1-2 g sokeria. Vähäisestä sokerimäärästä huolimatta 40 % Protein -patukat maistuvat hyvältä ja niissä on pehmeä ja miellyttävä koostumus, ilman jauhoisuutta. Patukat sisältävät myös ihmiselle välttämättömiä, haaraketjuisia BCAA-aminohappoja vapaassa muodossa. Ne edesauttavat lihasten hyvinvointia, kehittymistä ja palautumista.

40 % Protein + BCAA

Protein Dream

Protein Dreamin -patukat valmistetaan herkullisista raaka-aineista, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Rapean rouskuva suklaapatukkamainen rakenne yhdistettynä herkullisen täytteeseen ja proteiiniin tekee Dream -patukoista proteiinipatukoiden luxusherkun.

Patukat/OptiMeal

Protein SoftBar

Protein SoftBar on runsaskuituinen, vähäsokerinen ja -hiilihydraattinen proteiinipatukka.

Protein SoftBar

HAUKKAUS

Herkulliset Haukkaus kauravälipalapatukat ovat kotimaisesta kaurasta valmistettuja terveellisiä välipaloja lapsille. Juuri sopivan kokoinen ja terveellinen Haukkaus välipala jättää tilaa ruoalle. Runsaskuituinen Haukkaus on lasten terveydelle hyväksi, koska patukoissa on Isomalto-oligosakkaridi (IMO) kasvikuitua.


EASYGO

EasyGo on proteiinipatukka, joka on suunniteltu vähäsokeriseksi pikkupurtavaksi. Paljon proteiinia sisältävä EasyGo patukka yllättää pehmeällä koostumuksella ja herkullisella mauallaan. Helppo snäkki taskukoossa. Easy take, easy go!

Easy Go