Urheilujuomat

 

Urheilusuorituksen aikana keho tarvitsee ja käyttää enemmän energiaa. Urheilujuomat imeytyvät nopeasti ja antavat lisäpotkua suoritukseen. Suorituksen jälkeen palautusjuoma nopeuttaa palautumista.


Protein Proteiinijuoma

PROTEIN on raikas ja hyvänmakuinen proteiinijuoma, joka sisältää huikeat 27 g (per 5 dl) laadukasta proteiinia, mutta ei lainkaan rasvaa, sokeria, hiilihydraatteja eikä laktoosia. PROTEIN antaa kehollesi rakennusaineita. Juoma on heti valmis nautittavaksi. Nauti 1-2 pullollista täydentämään päivän ruokailuja.

juomat/Proteiini
terveystuotteet/Muut terveystuotteet

Recovery Palautumisjuomat

Korkealaatuista proteiinia sisältävä Recovery varmistaa nopean ja mahdollisimman täydellisen palautumisen kovimmastakin harjoituksesta. Näin saavutat nopeammin tavoitteesi. Pullollinen sisältää 24 g proteiinia ja 37 g hiilihydraattia. Juoma on laktoositon ja rasvaton.

Recovery soveltuu kaikkiin liikuntalajeihin ja kaikille ikäryhmille.

juomat/palautus
juomat/palautus

Sports Drink –urheilujuomajauheet

Leader Sports Drink -urheilujuomajauheet auttavat korvaamaan liikunnan aikana menetettyä nestettä, elektrolyyttejä (natrium, kalium ja magnesium) ja suoloja, sekä auttaa kehoa jaksamaan pidempään.

Hiilihydraatti- ja elektrolyyttijuomat 

Leader Sports Drink -urheilujuomissa käytetään erilaisia hiilihydraattilähteitä niiden hyväksikäytön imeytymiserojen takia. Suorituksen aikana käytettävien urheilujuomien hiilihydraattipitoisuus on n. 8 %.

Edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana ja parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana. Nautitaan pitkäkestoisissa suorituksissa (>1,5 t) tasaisin välein koko suorituksen ajan. Urheilujuomista on hyötyä myös mm. maila-, kiekko- ja pallolajeissa, joissa tehdään työtä hetken aikaa todella kovalla intensiteetillä.

Kohti parempaa suoritusta ja nopeaa palautumista!

Urheilujuomajauheet
Sports Drink -urheilujuomajauheet, 45 g pussit ja 450 g purkit