Urheiluravinteet

Leader Sports Nutrition – Maksimoi urheilusuorituksesi!

Urheiluravinteet ovat olennainen osa urheilusuoritusten kehittymistä ja kehon hyvinvointia. Urheiluravinteet antavat energiaa suorituksen aikana ja auttavat kehoa palautumaan harjoituksesta. Tuloksia tavoitteleville urheilijoille urheiluravinteiden käyttö on tärkeätä ja ne soveltuvat hyvin myös muille kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille.

Tehonlisääjät antavat rankkaan treeniin puhtia ja niiden avulla myös rasituksenkesto paranee. Palauttajat lievittävät treenin jälkeistä lihasten rasittuneisuutta ja niiden sisältämän proteiinit kasvattavat lihaksia. Leaderin Sports Nutrition -urheiluravinnesarja on suunniteltu ja testattu yhteistyössä lääketehtaiden, raaka-ainevalmistajien, tutkijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa.


Proteiinijauheet

urheiluravinteet/proteiini
urheiluravinteet/Massanlisays

Palautuminen

urheiluravinteet/palautus
urheiluravinteet/proteiini

Massanlisäys

urheiluravinteet/Massanlisays
juomat/prode

 Tehonlisääjät

Tehonlisääjät antavat puhtia, parantavat rasituksenkestoa ja tekevät liikkumisesta mukavampaa ja tehokkaampaa.

urheiluravinteet/tehonlisaajat
urheiluravinteet/rooster

Hiilihydraatti- ja elektrolyyttijauheet

Leader Sports Drink hiilihydraatti- ja elektrolyyttijuomat auttavat korvaamaan liikunnan aikana menetettyä nestettä, elektrolyyttejä (natrium, kalium ja magnesium) ja suoloja, sekä auttaa kehoa jaksamaan pidempään.

Leader Sports Drink -urheilujuomissa käytetään erilaisia hiilihydraattilähteitä niiden hyväksikäytön imeytymiserojen takia. Suorituksen aikana käytettävien urheilujuomien hiilihydraattipitoisuus on n. 8 %.

Edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana ja parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana. Nautitaan pitkäkestoisissa suorituksissa (>1,5 t) tasaisin välein koko suorituksen ajan. Urheilujuomista on hyötyä myös mm. maila-, kiekko- ja pallolajeissa, joissa tehdään työtä hetken aikaa todella kovalla intensiteetillä.

Kohti parempaa suoritusta ja nopeaa palautumista!

Urheilujuomajauheet
Sports Drink -urheilujuomajauheet, 45 g pussit ja 450 g purkit