Vegaaniset tuotteet

Täysin kasviperäinen Vegeway -tuotesarja tarjoilee puhdasta ja ravintorikasta ruokaa. Valikoima koostuu proteiinijauheista, välipalapatukoista ja suklaista. Lisää kasviperäistä proteiinia ja ravintoaineita ruokavalioosi helposti ja vaivattomasti – ja nauti!

Kasviperäiset proteiinijauheet
Vegeway kasviperäinen proteiinijauhe soveltuu monenlaiseen ruoanlaittoon ja samalla mahdollistaa riittävän päivittäisen proteiinin saannin. Tuotteet soveltuvat kaikille, jotka haluavat lisätä kasviperäistä proteiinia ruokavalioon, luonnollisesti ja vaivattomasti.

  • 4 maustamatonta proteiinijauhetta: kurpitsansiemen, maapähkinä, auringonkukansiemen ja pellavansiemen
Vegeway/maustamaton

Vegeway raakasuklaat

Vegeway raakasuklaat viettelevät pehmeällä tummuudella.  Sen suklainen salaisuus muodostuu laadukkaista, luomulaatuisista Criollo -alkuperäislajikkeen kaakaopavuista sekä hedelmien, marjojen ja pähkinöiden liitosta.  100 % vegaani raakasuklaa tarjoilee kaikki kaakaopavun terveyshyödyt herkullisessa paketissa luonnon omilla makeuttajilla maustettuina. Täyteläisen makunautinnon takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja hellävaraiset valmistusmenetelmät. Vegeway raakasuklaat valmistetaan Suomessa, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa korkealuokkaisen suklaan tuotannosta aina kaakaomassan valmistuksesta konssaukseen ja temperointiin. Vegeway suklaan valmistuksessa lämpötila ei nouse koskaan yli 46°C, jolloin kaakaon, marjojen ja muiden raaka-aineiden arvokas ravintosisältö säilyy. Herkullinen lopputulos on taattua suomalaista suklaalaatua – ammattitaidolla – parempi nautinto terveellisiin herkutteluhetkiin. Kaakaopitoisuus vähintään 70 %.

Vegeway/suklaa