Vitamiinit ja ravintolisät

Suomessa kehitetyt ja valmistetut Vire, Vida ja Leader vitamiinit, terveystuotteet ja ravintolisät

Kaikki Vire-,Vida ja Leader-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, Leaderin Vantaan tuotantolaitoksessa.  Jokaisen tuotteen koostumus on tarkkaan harkittu juuri suomalaisten tarpeita ja olosuhteita ajatellen. Tuotteiden kehityksessä ja valmistuksessa laatu, turvallisuus ja vastuullisuus ovat toimintaa ohjaavia perusperiaatteita. Valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita, laadukkaita ja tutkittuja raaka-aineita, joiden laatu ja turvallisuus varmistetaan laboratoriokokein.

Vire

Vire on uusi suomalainen tuotesarja, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman vitamiini- ja terveystuotteita. Vire sarjasta löydät vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita, rasvahappoja ja terveystuotteita luustolle, lihaksille, vastustuskyvylle, sydämelle ja nukahtamiseen.

Vire

Vida-vitamiinit

Vida – sana tulee espanjankielestä ja se tarkoittaa elämää. Tarkoituksenamme onkin tuoda hyvää elämääsi, helposti ja vaivattomasti. Vida -vitamiinit ja ravintolisät on suunniteltu tukemaan ja täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan tärkeiden vitamiinien, mineraalien ja aminohappojen saantia. Ne edesauttavat elimistön omaa toimintakykyä ja antavat tukea arjessa.

Vida on vahva suomalainen. Ja ylpeä alkuperästään!

Vida-Vitamiinit
OptiMeal

Vida-mineraalit-ja-hivenaineet

Vida-Mineraalit ja hivenaineet

Vida-rasvahapot

Vida-Rasvahapot

Vida-aminohapot

Vida-Aminohapot

Vida-erikoisvalmisteet

Vida-Erikoisvalmisteet

Leader

Leaderin ravintolisät täydentävät ruokavaliota ja varmistavat tärkeiden suojaravintoaineiden saannin. Pimeä vuodenaika, ikääntyminen, rankka liikunta, sairaudet, laihduttaminen ja muut poikkeustilanteet saattavat korostaa riittävien suoja-aineiden saantia.

Leaderin ravintolisät valmistetaan Suomessa, omassa tehtaassa, tarkasti kontrolloiduissa olosuhteissa.

leader