Kilpailut

Leader Challenge kestää viisi viikkoa. Treenihaasteet vetää kaksi crossfit-urheilijaa; Ville Parviainen ja Mirka Henriksson. Joka viikko julkaistaan maanantaina klo 16:00 uusi laji sääntöinen @leaderfoods Instagram -tilillä. Haasteen suoritusaikaa on saman viikon perjantaihin klo 21:00 asti.

Mukaan kilpailuun voit osallistua oman Instagram -tilin kautta. Jokaisen challengen voittajalle annetaan palkinnoksi vaihtuva pääpalkinto. Ensimmäiselle 10 henkilölle, jotka suorittavat haasteen määrätyllä tavalla saavat palkinnoksi viikottain vaihtuvia Leader tuotteita. Pääpalkinnon voittaja(t) julkaistaan joka maanantai ennen uutta haastetta.

Kilpailuun voit osallistua näin:
1. Postaa kuva tai video suorituksesta Instagram sivullesi.
2. Merkitse postaukseen @leaderfoods ja tunniste #leaderchallenge
3. Tägää kaveri(t), joiden pitäisi osallistua haasteeseen.
4. Lähetä video koko suorituksesta tai linkki YouTube videosta sähköpostilla meille markkinointi@leader.fi ja kirjoita otsikoksi oma tuloksesi.

Tietosuojaseloste löytyy täältä >>>>

Challenge 3:

Parin kanssa rinnallevedon ykkösmaksimi:
-Tuloksena on molempien parhaiden nostojen yhteen lasketut kilot

Lajin Ohjeet: Laji suoritetaan parin kanssa (nainen-nainen / mies-mies) ja molempien on tarkoituksena nostaa maksimipaino rinnallevedossa, jossa tulos on parin parhaiden nostojen kilogrammat yhteensä. Suoritus tulee kuvata ja videolla tulee näkyä molempien paras nostotulos sekä niissä käytetyt painot. Aikarajaa nostojen suorittamiseen ei ole. Pari voi käyttää joko yhtä tankoa tai molemmilla voi olla omat tangot.

Liikestandardit: Tanko lähtee maasta vartalon etupuolelta ja vedetään yhdellä liikkeellä hartioiden päälle. Toisto on hyväksytty, kun tanko on hallinnassa eturäkissä, lantio ja jalat on suorana ja kyynärpäät ovat tangon etupuolella.
Mikä tahansa versio rinnallevedosta on hyväksytty, joten sen voi suorittaa esimerkiksi raakana tai kyykkyyn.

Tulos: Molempien parhaiden nostojen yhteen lasketut kilot (esim. 105kg + 120 kg = 225kg)
Palkinnot: Kovimman tuloksen saanut mies sekä nais pari palkitaan 100€ Leader lahjakorteilla. Ensimmäiselle 10 parille, jotka suorittavat haasteen määrätyllä tavalla saavat palkinnoksi uusia Protein20 juomia.

Challenge 2:

5 kierrosta aikaa vastaan:
-15 kaloria soutua
-15 yleisliikettä soutulaitteen yli

Challenge 2 suoritetaan aikaa vastaan. Liike combo (15 kalori soutua + 15 yleisliikettä) suoritetaan 5 kertaa.

1. Video tulee kuvata alusta loppuun niin että soutulaitteen näyttö on näkyvillä.
2. Suorittaja istuu soutulaitteella eikä koske soutulaitteen kapulaan. Suoritus alkaa kun kapulaan kosketaan. Soudetaan niin kauan kunnes ruudulla on 15cal, penkiltä ei saa nousta ennen kuin 15 on taululla. Näyttö nollataan joka kierroksen välissä.
3. Yleisliikkeessä rintakehän tulee koskettaa lattiaa. Ylös saa nousta vapaalla tyylillä jonka jälkeen hypätään tasajalkaa soutulaitteen yli. Jalat ei saa osua hypyn aikana soutulaitteeseen.

Tarvittavat välineet: Soutulaite.
Tulos: Suoritukseen käytetty aika.
Palkinnot: Kovimman tuloksen saanut mies sekä nainen palkitaan 100€ Leader lahjakorteilla. Ensimmäiselle 10 parille, jotka suorittavat haasteen määrätyllä tavalla saavat palkinnoksi BareBar -välipalapatukoita.

Challenge 1:

Leader Challenge ensimmäinen laji on suunniteltu yhteistyössä Hakunilabattle parikilpailun kanssa; 6km hiihto aikaa vastaan.

Challenge 1 suoritetaan 2 ihmisen voimin hiihtolaitteella.  Hiihdetään niin nopeasti kuin mahdollista 6km aikaa vastaan kaverin kanssa. Hiihtäjää saa vaihtaa matkan aikana niin monta kertaa kun haluaa.
1. Valitaan hiihtolaitteesta uusi harjoitus.
2. Aseteta matkaksi 6km.
3. Kuvaa koko suoritus; molempien hiihtäjien pitää näkyä alusta loppuun videolla. Lopuksi  videolla tulee näkyä aika laitteen näytöltä.

Tarvittavat välineet: 1x concept2 hiihtolaite.
Tulos: Hiihtoon käytetty aika.
Palkinnot: Kovimman tuloksen saanut pari palkitaan JoyActor Bluetooth kuulokkeilla. Ensimmäiselle 10 parille, jotka suorittavat haasteen määrätyllä tavalla saavat palkinnoksi uusia Leader Recovery juomia.

 


FACEBOOK & INSTAGRAM-KILPAILUT

Pidä itsesi ajantasalla seuraamalla meitä Somessa!

Facebookissa

@leaderfinland@Leaderfinland

 

Instagramissa

@leaderfoods@leaderfoods
@kulausjuoma@leaderfoods