Sirkkatuotteet

No products are currently posted in this categoryNo products are currently posted in this categoryNo products are currently posted in this categoryNo products are currently posted in this category

Leaderin Zircca -tuotteet sisältävät laadukasta kotisirkkajauhoa. Tuotteissa käytetty kotisirkkajauho on valmistettu Thaimaassa kasvatetuista kotisirkoista. Zircca-tuotteissa käytetty  kotisirkkajauhe on ravitsemuksellisesti laadukkaampaa kuin monet muut proteiinin lähteet,  ja korkean proteiinipitoisuuden lisäksi jauhe sisältää myös muita tärkeitä ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia ja B12-vitamiinia. Ota asken kohti vihreämpää tulevaisuutta ja nauti!


Keittoaines

Zircca Sirkkakeittoaines on täyteläisen raikas makuyhdistelmä inkivääriä ja kookosta – herkullinen keitto vie makumatkalle suoraan Thai-keittiön sydämeen. Lisää vain vesi, keitä ja keitto on valmis nautittavaksi.


  Proteiinipatukat

  Laadukasta proteiinia ja herkullisia makuja. Zircca proteiinipatukat tarjoavat kestävän ja ravitsevan vaihtoehdon muille proteiinin lähteille.


   Välipalapatukat

   Maukkaista hedelmistä, pähkinöistä ja kotisirkkajauheesta valmistetetut luonnolliset välipalapatukat.


    Suklaapatukat

    Samettisen pehmeää ja täyteläistä tummaa suklaata kookoksella, ananaksella ja sirkoilla maustettuna.